top of page

Vi tilbyder

ALT HVAD DU BEHØVER

Fjernvarme

Vi er certificeret FJVR-teknikkere og eksperter på området. Vi kan både hjælpe med årligt servicetjek, renovering af eksisterende varmeanlæg eller komplet udskiftning. Vi har styr på gældende krav og regler.

Vand & Afløb

Vores store erfaring med både udskiftning af og afløbsinstallationer gør at du får på den bedste måde kan få løst dit problem. Man vand- og afløbsrør er nu af ældre dato og de trænger til udrensning eller udskiftning.

Teknik

Vi elsker elektronik og dette har vi taget med os på jobbet. Gulvvarmestyringer, vandbehandlingsanlæg, ventilatorer, vandmålere og meget meget meget... Alt dette kan styres fra telefonen, vi viser dig gerne hvordan.

Vandværker

Vi har uddannet os til at kunne passer og servicerer alle former for vandværker. Vi er i dag tilknyttet 3 vandværker i Nordsjælland. Vi bistår med alt det praktiske i hverdagen og hjælper gerne driften i dagligdagen.

Varmepumper

I samarbejde med Weishaupt leverer vi mange grønne energi løsninger hvert år. Vi udfører luft-til-vand samt jordvarme løsninger af højeste kvalitet. Med Danmarks bedste leverandør sikrer vi altid vores kunder den bedre løsning til en fair pris.

Gas Service

Står du og skal etablerer et nyt udekøkken med et gaskomfur eller have udskiftet dit eksisterende storkøkkens kogeblus m.m. Så hjælper vi dig gerne i denne process. Gaskedel udskiftning af mærket Weishaupt er vi også konkurence dygtige i.

Swimmingpool

I samarbejde med www.vandbazaren.dk leverer vi poolteknik, pumper, varmepumper, kloranlæg m.m. Vi installerer og servicerer ligeledes swimmingpools og spabade. Har du brug for hjælpe til vandbalance ved vi også meget om dette.

Vandstik & Brønde

I VVS Kraft har vi også vores egen maskinepakke. Derfor kan vi altid hurtigt hjælpe dig hvis der går hul på din vandledning eller kloak. Vi står for alt inklusiv gravearbejde, rør skift, reetablering, anmeldelse til forsikring, kommune m.m.

bottom of page