top of page
IMG_1779_edited_edited.jpg

Vandstik & Brønde

I VVS Kraft har vi også vores egen maskinpakke. Derfor kan vi altid hurtigt hjælpe dig hvis der går hul på din vandledning eller kloak. Vi står for alt inklusiv gravearbejde, rør skift, reetablering, anmeldelse til forsikring, kommune m.m.

IMG_1827.JPG

01

Utæt jern jordledning

Opgravning af gammel jern vandledning. Der var konstant forbrug på vandmåleren og kunde besluttede at skifte vandledningen efter konsultation med vores dygtige "vandmand". Brud blev fundet, ledning blev skiftet og installation er igen tæt og kan holde op imod 100år.

02

Etablering af ny målerbrønd

Flere og flere vandværker ønsker vandmåleren placeret i en målerbrønd uden for huset. Her graver vi selv og nedsætter en komplet vandmålerbrønd inklusiv. ventiler og plombering. Vi færdigmelder ligeledes projektet til vandværket.

IMG_1763.JPG
IMG_0827.JPG

03

Jordledning

I et sommerhus i Liseleje ønskede kunde en ny vandledning, for at fremtidssikre vandinstallationen. Som en sidegevinst steg vandtrykket mærkbart.

04

Jordstophane til t-nøgle

Før i tiden var det populært med jordstophaner, den med metalnøglen. I dag er tendensen at disse graves op og erstattes med en målerbrønd. I målerbrønden er der god og let betjenlige ventiler. Og du skal aldrig bruge metal nøglen igen.

IMG_1846.JPG
bottom of page